Benvolgudes famílies,

Us presentem com a novetat la nova proposta de Casal que oferim des del Consell Esportiu de la Segarra, adreçat a tots aquells alumnes que enguany han cursat de 5è a 2n ESO.

La raó d’aquest Casal es oferir un espai on aquests nens i nenes ja més grans puguin compartir el seu temps de vacances amb altres companys de la seva edat en un ambient agradable i proper.

En aquest Casal és duran a terme activitats de caire més esportives pensades ja per al seu nivell i edat com sortides en BTT, esports d’equip poc coneguts, tir amb arc, hockey, esgrima, sortides al medi natural i realització de sortides a equipaments d’esports d’aventura propers i molt més!

A continuació adjuntem diferents documents relatius al Casal Esportiu de Guissona. A la presentació trobareu mes informació del Casal, dies, lloc, preus i tota la informació detallada de com dur a terme la inscripció tant de forma presencial com telemàtica.

Així que no ho deixeu passar perquè la farem grossa!

INSCRIPCIÓ TELEMÀTICA CLICANT AQUÍ

Condicions generals d’inscripció

1. Una inscripció queda formalitzada en el moment en què es fa el pagament. En cas que no es faci en el termini establert, es perdrà les bonificacions de les setmanes.2. Els inscrits han de complir l’edat mínima establerta. 3. Si alguna setmana quedessin places disponibles un cop finalitzat el període, aquest es podria ampliar. 4. Si en alguna activitat no s’ocupa el mínim de places establert aquesta pot quedar anul·lada. 5. Les setmanes en què s’ofereix el servei d’acollida i servei de menjador, el Consell Esportiu es reserva el dret a poder anul·lar aquest servei si no s’arriba a un mínim de 4 inscrits. En cas d’haver d’anul·lar aquest servei per manca d’inscripció s’avisarà les famílies fins a 7 dies abans de l’inici de l’activitat.

Anul·lacions i devolucions

1. La inscripció queda formalitzada una vegada s’ha abonat, de manera íntegra, l’import de l’activitat. En el cas de no realitzar el pagament en els terminis establerts, s’anul·larà la inscripció. 2. Per a les activitats només s’efectuarà devolució de la totalitat de l’import de la inscripció fins a 10 dies abans de l’inici de l’activitat. A partir d’aquest termini i fins començar l’activitat només es retornarà el 50% de l’import de la inscripció. Un cop començada l’activitat no es podrà fer cap devolució de l’import de la inscripció. S’entén inici de l’activitat el dia 25 de juny. NOMÈS ES RETORNARÀ EL 90% DE LA INSCRIPCIÓ EN CAS DE MALALTIA DEL INFANT AMB JUSTIFICANT MÈDIC.