Bon dia famílies,

Ja teniu disponible la informació del Casal d’estiu que durem a terme a la Llar d’infants municipal “Patufet” de Guissona.

A continuació trobareu la informació i la butlleta d’inscripció que ens la podeu enviar degudament omplerta a casal@ccsegarra.cat, juntament amb la fotocopia de la targeta sanitària i el justificant de pagament. Presencialment podeu fer-ho arribar a la llar d’infants!

Per qualsevol dubte podeu adreçar-vos a nosaltres a casal@ccsegarra.cat i us respondrem en breus!

Gràcies.

Condicions generals d’inscripció

1. Una inscripció queda formalitzada en el moment en què es fa el pagament. En cas que no es faci en el termini establert, es perdrà les bonificacions de les setmanes.

2. Els inscrits han de complir l’edat mínima establerta. 3. Si alguna setmana quedessin places disponibles un cop finalitzat el període, aquest es podria ampliar. 4. Si en alguna activitat no s’ocupa el mínim de places establert aquesta pot quedar anul·lada. 5. Les setmanes en què s’ofereix el servei d’acollida i servei de menjador, el Consell Esportiu es reserva el dret a poder anul·lar aquest servei si no s’arriba a un mínim de 4 inscrits. En cas d’haver d’anul·lar aquest servei per manca d’inscripció s’avisarà les famílies fins a 7 dies abans de l’inici de l’activitat.

Anul·lacions i devolucions

1. La inscripció queda formalitzada una vegada s’ha abonat, de manera íntegra, l’import de l’activitat. En el cas de no realitzar el pagament en els terminis establerts, s’anul·larà la inscripció.

2. Per a les activitats només s’efectuarà devolució de la totalitat de l’import de la inscripció fins a 10 dies abans de l’inici de l’activitat. A partir d’aquest termini i fins començar l’activitat només es retornarà el 50% de l’import de la inscripció. Un cop començada l’activitat no es podrà fer cap devolució de l’import de la inscripció. S’entén inici de l’activitat el dia 25 de juny. NOMÈS ES RETORNARÀ EL 90% DE LA INSCRIPCIÓ EN CAS DE MALALTIA DEL INFANT AMB JUSTIFICANT MÈDIC.