4ta LLIGA PÀDEL SANT GUIM

 

DURADA/INSCRIPCIONS

Lliga, duració:

  • Del 01/09/2019 a 23/12/2019 lliga regular i del 13/06/2019 al 30/06/2019 les fases finals.

El dia 23 de desembre s’hauran d’ haver disputat tots els partits la fase regular.

Els grups de cada categoria i els encreuaments es penjaran a http://www.padelsantguim.cat i es passarà a formar un grup de WhatssApp per cada categoria on s’ inclouran els participants de la mateixa.

 

PREUS

Inscripció 5 euros, que caldrà abonar abans del 1 de maig, en cas de que no s’ hagi abonat la parella quedarà eliminada. La inscripció dóna dret a poder disputar dos lligues (MIXTA i/o EL TEU GÈNERE): masculina, femenina o mixta.

Els preus per disputar la lliga serà els de lloguer de la pista de pàdel que ja hi ha estipulats i en l’horari en que es faci la partida:

 

  • 12€ de dilluns a divendres fins a les 18:00h.
  • 14€ de dilluns a divendres de 18:00 a 24:00h, caps de setmana i festius.                                 

 

PREMIS

Obsequi pels tres primers classificats de cada categoria.

Obsequi pels quarts classificats de cada categoria que disputin la final de consolació (pel 3er. i 4at. lloc).

Samarreta tècnica per a tots els participants

Carnet de 1,5 hores gratis per a les 2 primeres parelles de cada categoria. 1hora pels 3rs i 4ts.

Els premis s’ atorgaran el cap de setmana de les finals, en finalitzar la competició.

 

REGLAMENT DE LA COMPETICIÓ

Mínim 6 parelles en les categories masculines / femenines / mixtes.

Un mateix jugador pot participar en dos lligues diferents.

En cas de lesió d’un jugador de la parella es deixarà que aquest sigui substituït per un membre no inscrit fins al moment de la lesió.

Tots els partits es realitzaran en les instal·lacions del Pàdel Sant Guim.

Si alguna parella decidís retirar-se, es donaran per perduts els partits que aquesta parella hagi de disputar.

Si alguna parella no juga un mínim de dos partits abans de la data estipulada 30/04/2018 quedaran automàticament fora de la fase d’ eliminatòries.

Tots els partits de la lliga regular seran al millor de 3 sets. Les semifinals i finals seran al millor de 3 sets.

La puntuació serà de 3 punts per equip guanyador, 1 punt per disputar partit. Hi haurà una bonificació de 5 punts per aquelles parelles que acabin tots els partits de lliga regular.

En cas de que durant el transcurs de la partida, aquesta es tingués que aplaçar per qualsevol circumstància (mal temps, talls de llum, etc.) es repetirà íntegrament la partida.

En cas de lesió durant el transcurs d’ una partida (seguint les normes oficials), si la parella no pot acabar de disputar el partit, aquesta perdrà la partida i es donarà per acabada, amb victòria per 6-3 i 6-3 per l’ altre parella.

Cada parella s’encarregarà de posar-se d’ acord amb la parella que no hagi disputat encara el partit per buscar un horari on es pugui disputar la confrontació. És important notificar, una vegada acabat el partit, el resultat final per wpp o al mail.

En cas de que una parella classificada entre les 4 primeres no pugui disputar les semifinals/finals donarà pas a la parella més ben classificada en fase regular i així successivament.

En cas de que alguna parella no es presenti a jugar els quarts de final, les semifinals o les finals, es donarà com a guanyadora a la parella que si presenti o aquella que doni més opcions per trobar el dia per disputar el partit.

L’organització es reserva el dret de poder arbitrar en qualsevol conflicte que es generi.

L’organització es guarda el dret a expulsar a aquells participants que causin desperfectes a les instal·lacions, que creïn mal ambient dins la competició o senzillament que es comportin de forma anti-esportiva.

Tots els partits es disputaran seguint les normes d'ús de les instal·lacions.

L’organització es guarda el dret d’adaptar o modificar qualsevol d’aquestes normes en cas de que, per al bon desenvolupament de la competició, fos necessari.