... i d’on venim?

 

El Consell Esportiu de la Segarra s’incorpora al món del pàdel amb la intenció de crear un projecte a llarg termini i molt ambiciós. El nostre objectiu principal es projectar el pàdel a la Segarra i a la vegada donar una bona imatge de la població de Sant Guim de Freixenet.

Creiem amb el pàdel com una forma de vida, on a més de fer esport es construeixin persones dia a dia, a través de tots els valors i experiències derivades de la pràctica esportiva. El nostre objectiu principal no es altre que fer sentir al jugador com a casa i que s’ho passi bé i aprengui al nostre costat.

Volem crear una escola de pàdel referent a la comarca i així d’aquesta manera culminar amb un bon equip tant d’esportistes com de professionals.  L’estructura de l’escola es basa en cursets d’iniciació i perfeccionament així com grups d’entrenament tant per a joves com per adults. Volem que la nostra escola sigui un espai on la gent s’ho passi bé dins i a fora la pista, mantenint una bona actitud ja que per nosaltres es un dels elements indispensables.

En definitiva, volem ajudar a totes aquelles persones que estiguin disposades a aprendre el nostre esport, cuidar-lo, mimar-lo i aconseguir els objectius que cadascú vulgui i pugui. La nostra escola està dotada d’un equip de monitors que cobreix totes aquestes qualitats per oferir-les des de tots els nivells, iniciació i perfeccionament, tant per adults com per a infants.