Seguim amb l’esport escolar!

Davant les últimes mesures de restriccions aprovades pel PROCICAT,  el Consell Esportiu de la Segarra hem ofert als diferents centres escolars de primària vinculats amb el Pla Català de l’Esport a l’Escola, la possibilitat d’adherir-se al projecte “Seguim amb l’esport escolar!”.

El Consell Esportiu de la Segarra volem oferir a tots i totes les alumnes de la nostra comarca tinguin la opció de poder seguir realitzant una pràctica esportiva en un entorn segur i complint la normativa dictada per la Generalitat.

És per això que hem ofert grups d’extraescolars seguint els nous criteris de grups estables durant l’horari lectiu (per classes), altrament dit grups bombolla.

Entenem aquesta iniciativa com a “temporal i urgent” ja que sabem que l’evolució de la pandèmia marcarà el calendari dels següents dies i setmanes.

Apostem per realitzar una pràctica d’activitat física i esportiva divertida, lúdica i no competitiva. El model esportiu dels Consells Esportius té com a gran valor afegit i tret diferencial l’esport amb valors, l’educació, la cohesió social i el foment d’hàbits saludables. Per aquest motiu, la competició no és el nostre principal objectiu. Unes extraescolars amb sintonia amb els valors de l’escola i de l’AMPA o AFA.

Estem molt agraïts per l’esforç i acceptació que ha tingut a nivell de tota la comarca el projecte Seguim amb l’esport escolar.